Info for Dutch sellers only
This page is in Dutch language, because the content only apply's for Dutch Flag shipowners.

------

Voor eigenaren en verkopers van schepen onder Nederlandse vlag

Wij handelen de hele transactie voor u af, inclusief uitschrijving uit het kadaster, ook als er nog een hypotheek op uw schip rust. Wij hebben daarvoor een goedkope oplossing waar uw bank mee akkoord zal gaan. Wij nemen u dus de hele leverings procedure uit handen. Wij zeggen niet voor niets : "You sail, we sell!"

U blijft aan boord voor de daadwerkelijke overdracht aan de nieuwe bemanning. Wij regelen hier de transactie en de papieren overdracht aan de nieuwe eigenaar. Dat gaat snel, gemakkelijk en veel goedkoper dan via uw plaatselijke / eigen notaris. Wij leveren het "certificate of deletion" op de dag van overdracht.

Indien u uw schip (zelf) heeft verkocht, niet via ons, kunt u ons altijd advies vragen. Wij zorgen voor een waterdicht contract en/of een perfecte afhandeling. Neem in zo'n geval ruim voor de leverdatum contact met ons op zodat u uw schip zonder zorgen kunt overdragen. Het scheelt u zeker geld!

Hebt u elders een schip gekocht? Schroom niet, ook dan contact met ons op te nemen. Een schip verkopen is een complexe materie waarbij je geen risico's mag lopen. Wij zijn er voor u. Als makelaar in schepen doen wij niets anders dan schepen kopen en verkopen. Gebruik onze kennis en know-how. Dit kan u een hoop narigheid achteraf besparen.